top of page
WhatsApp Image 2020-05-26 at 21.42.03.jp

Komşuda Pişer, Bize de Düşer!

Sizde Fazladan Varsa, Bi’ Bardak Project, Az Bişi Metafor Alabilir miyiz? 

Project’06 nedir?

BİLGİ İletişim Fakültesi Sanat ve Kültür Yönetimi son sınıf öğrencileri bu yıl altınca kez “yaratıcı öğrenci festivali” Project’06’yı gerçekleştirdi. “Yolculuk” temalı festival, online platformlarda çeşitli sektörel konuşmalar, atölyeler ve ev konseri de içeriyordu. Güzel sesleri bize kadar geldi! Eline sağlık komşu, çok güzel olmuş.

Performans Sanatı Üzerine Konuşmalar

Performans sanatı metinden bağımsızdır ve o an olur. Tekrarı yoktur. Performans sanatına dair her şey ve daha fazlası bu konuşmada.

Etkinlikte Etki

Deneyim Tasarımcısı Bora Aksoylu, EVNX.live kurucusu ve İfade Tasarımcısı olan Arkın Çelik ile birlikte Tolga Dizmen moderatörlüğündeki bu atölyemizde interaktif bir şekilde etkinlik tasarlıyor. 

''HİKAYEDEN HİKAYELEŞTİRMEYE''

Hikayeden Hikayeleştirmeye

Murat Ali Aydın, “Marche Event Management” isimli şirketi ile biriktirdiği tüm deneyimlerini tek çatı altında topluyor ve bizlere etkinlik ve organizasyon sektörünün geldiği son noktadan bahsediyor. 

Metafor Festivali nedir?

METAFOR Festivali, İletişim Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi programında Fulya Peker tarafından verilen Yönetmenlik ve Prodüksiyon dersinin final projesi olarak 2015-2019 yılları arasında 100 kısa performansla seyirci ile buluştu. Altıncısı, Covid-19 sağlık tedbirleri nedeniyle online platformlar aracılığı ile gerçekleşiyor. Öğrenciler, İkinci Yeni şiirlerinden yola çıkarak birbirlerinin yönetmeni, tasarımcısı, oyuncusu olarak çalışıyor, yoktan var etmeyi esas aldıkları projelerini tasarlarken sadece atıkları kullanıyor. Her festival bir Metaforum’la son buluyor.

bottom of page