top of page

ATÖLYELER

ACRO YOGA ATÖLYESÄ°

Melike Göküstün ve Musab Kendirci

7 Haziran | 12:00

E1 ÖNÜ ÇÄ°MLER

7C54ED89-DB3E-47D0-8718-E2C1A0666E08 2_edited.png
Black Background_edited.jpg

Yoga ve akrobasinin iç içe geçtiÄŸi, esnekliÄŸin ve iletiÅŸimin geliÅŸtiÄŸi bu atölyede, iç dünyamıza ve bedenlerimize temas edeceÄŸimiz bir yolculuÄŸa çıkıyoruz. Ruh, beden ve zihin birlikteliÄŸini oyunsu bir pratikle deneyimleyeceÄŸimiz atölyeye, içinde rahatça hareket edebileceÄŸiniz kıyafetlerle gelmeniz tavsiye edilir.

Black Background_edited.jpg

Jazz Funk Dans Atölyesi, Hip Hop, Jazz ve Waacking dans stillerinden öÄŸeler alınarak hazırlanmış koreografi aracılığı ile güçlü, enerjik ve parlayan benliÄŸinizi harekete geçirecek. Ä°çinde rahatça hareket edebildiÄŸiniz kıyafetlerle gelmeniz tavsiye edilir. Atölye herkesin katılımına açık olup kontenjan sınırlıdır.

JAZZ FUNK

DANS ATÖLYESÄ° 

Tolga CuÄŸ

7 Haziran | 16:30

E-4 301 WHITE STUDIO

db3d12ed-09a1-47ef-9cfd-630c77c86d20.JPG

HAREKETTEN

OYUNCULUÄžA

ATÖLYESÄ°

Ada Özsar

8 Haziran | 12:00

E-4 302 BLACK STUDIO

Ada.JPG
Black Background_edited.jpg

Beden, mekan ve partner farkındalığı oluÅŸturmayı hedeflediÄŸimiz bu atölyede, önyargılardan ve soyut engellerden çeÅŸitli duyusal pratiklerle sıyrılacağız. Bolca hareket ettiÄŸimiz bu deneyimin sonucunda tüm katılımcıların ürettikleri biricik ve ana has performanslar bir araya gelerek bir bütünü oluÅŸturacak. Ä°çinde rahatça hareket edebildiÄŸiniz kıyafetlerle gelmeniz tavsiye edilir. Atölye herkesin katılımına açık olup kontenjan sınırlıdır.

Black Background_edited.jpg

Bedenlerimizin çevreleriyle kurdukları temasları bir mercek altına alacak ve deneyimletecek olan bu atölyede hem teorik hem de pratik bir doyuma ulaÅŸacağız. BulunduÄŸumuz çevredeki doÄŸa ile etkileÅŸime geçecek ve bizlerde uyandırdıklarını renkler ve ÅŸekillerle ifade edeceÄŸiz. Ellerinizi kirletmekten korkmamanız tavsiye edilir!

DOÄžA Ä°LE TEMAS:

DIÅžAVURUMCU

SANAT ATÖLYESÄ°

Aylin Vartanyan

8 Haziran | 16:00

CAFFE NERO YANI ÇÄ°MLER

Ekran Resmi 2022-05-25 19.03_edited.jpg

9 Haziran | 12:30

E-4 302 BLACK STUDIO

CONTACT

IMPROVISATION

JAM

Talin Büyükkürkciyan

52174_cover.jpeg
Black Background_edited.jpg

‘Contact Jam’, kontakt yapan dansçıların bir araya gelip özgürce birbirleriyle dans ettikleri, partner deÄŸiÅŸtirip her partnerde farklı bir dansı deneyimledikleri bir doÄŸaçlama alanıdır. Bu atölyede yumuÅŸak fakat güçlü, güven dolu fakat tedbirli olmayı öÄŸrenecek, bedenin doÄŸru tonunu bularak dans edeceÄŸiz. Bu dans formunda kadın ve erkek rolleri yok, herkes eÅŸit. Atölyenin son saati doÄŸaçlama müzik eÅŸliÄŸinde Contact Jam yapılacak, özgürce dans edilecektir. Ä°çinde rahatça hareket edebildiÄŸiniz kıyafetlerle gelmeniz tavsiye edilir.

bottom of page